YouTube

YouTube

‘We hebben als parochie een videokanaal geopend. Hier kun je het introfilmpje bekijken, over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.’

Toegankelijk
De parochie wil écht toegankelijk zijn voor de mensen. Op vele manieren: Onze kerken zijn overdag open. Je kunt er altijd binnenlopen. Het secretariaat aan de Sniederslaan is ook met de rolator of rolstoel toegankelijk. We willen telefonisch en digitaal goed bereikbaar zijn. En als mensen het fijn vinden, komen we persoonlijk naar ze toe. Dat is niet alles. We leven in een tijd waarin velen kerkelijk niet meer geworteld zijn, vooral jonge mensen. Daarom willen we als parochie de drempel laag houden, zodat ze er makkelijker overheen komen.

Dapper
Iedereen is wel eens laf. Uitkomen voor je overtuiging vraagt moed. Dat geldt ook voor je geloof. Zeker in een tijd waarin het plaatje van de kerk dat mensen in hun hoofd hebben nogal zwart is. Vaak wordt het negatieve benadrukt. Het grote voorbeeld van dapperheid is Jezus Christus. Hij sprak de waarheid, ook kostte het Hem zijn leven. ‘Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven’, zei Jezus. Door zijn dapperheid is de weg naar God voor ons vrijgemaakt. Wil je die weg gaan? Dan moet je dapper zijn. 

Deel dit bericht met uw bekende

Heilige Petrus & Paulus Parochie op YouTube, neem snel een kijkje.

Neem contact met ons op

Logo_PP

Recente Berichten

Parochiaan aan het woord

Parochie Agenda

2024 maart

Week 1

ma 26
di 27
wo 28
do 29
vr 1
za 2
zo 3
ma 4
di 5
wo 6
do 7
vr 8
za 9
zo 10
ma 11
di 12
wo 13
do 14
vr 15
za 16
zo 17
ma 18
di 19
wo 20
do 21
vr 22
za 23
zo 24
ma 25
di 26
wo 27
do 28
vr 29
za 30
zo 31
  • Geen evenementen

  • Geen evenementen

  • Geen evenementen

  • Geen evenementen